Povzetek dogajanja zadnjih tednov

Po Festivalu športa smo se nekaj manj oglašali, sedaj pa se vračamo s povzetkom.

Na »zadnjem dejanju« letošnje kolesarske sezone, državnem prvenstvu na velodromu, ki je pretekli vikend potekal v Novem mestu, so bili kolesarji KK Kranj zopet zelo uspešni. Posebej je treba izpostaviti uspehe mladincev, skupno pa se je seštevek medalj za Kranjčane ustavil pri številki 26.

Državni prvaki so postali Maks Cvjetičanin v disciplini sprint, Erazem Valjavec v dirki na točke ter ekipa starejših mladincev v sestavi Maks Cvjetičanin, Žiga Kalan in Martin Eržen v disciplini ekipni sprint. Petim medaljam z zlatim leskom so naši kolesarji dodali še 10 srebrnih in 11 bronastih, ki so v vseh disciplinah prikazali borbe za medalje do zadnjih atomov moči. Pohvaliti gre prav vse kolesarje, saj so prav vsi prispevali svoj delež k osvojenim medaljam.

Ravno v tem trenutku na EP v kratkih bazenih v ruskem Kazanu nastopata plavalka kranjske Zvezde Tjaša Vozel in plavalca Triglava Sašo Boškan in Peter John Stevens.

Poleg njih na športnih terenih Kranj odlično predstavljajo razni športni kolektivi in posamezniki, ki so že krepko vstopili v nove tekmovalne sezone. Kaj kmalu pa na tekmovališčih pričakujemo tudi tiste, ki nastopajo v zimskih športnih panogah.

Za vse podrobnejše rezultate pa še vedno spremljajte spletne strani in družbena omrežja kranjskih klubov in tudi naš FB in IG, kjer redno objavljamo rezultate v storyje oziroma tudi pod objave.

FOTO: KK Kranj

SPONZORJI IN PARTNERJI